The Edge of Tomorrow

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » The Edge of Tomorrow » Test forum » Test topic

Test topic

Posts 31 to 60 of 66

31

hát csak semmi infó nem volt benne :D

0

32

Az nem lenne jó, ha at írnám, hogy Cage és Rita összevetette a gyanúslistáját, és csak egy nevet tennék közzé belőle?

Akik eszerint  jojo, Berg, Karel

0

33

Végülis az is jó.. De azt is mindenképp meg kéne velük osztani, hogy a nyomozás ma6ma-ra és qwerazdyra embert adott.

0

34

542-es hsz-ből azt kéne leszűrni, hogy katti Carter?? Lehet, hogy akkor inkább őt nyomozom le..

0

35

Tárgytalan. Skinner.

0

36

Közben én is felfogtam, hogy Berg csak tán nem mimik. Bár ebben a játékban bőven belefér, hogy igy álcázza magát a maffia..

0

37

Na fasza, volf volt Carter. Be lehet hivni mostmár őt is ide.

0

38

blu wrote:

Na fasza, volf volt Carter. Be lehet hivni mostmár őt is ide.

Gratula az eredményes nyomozáshoz!
Logikailag valóban ezt kellene tenni, de egyikünk szereplevelében sincs, hogy megtehetjük. Az enyémben biztosan nincs, rejtjelezve sem. Nem kapunk utólag JV-megrovást, ha megtesszük?

0

39

Mi történt Rita, Rita?! Hogy kerülsz ide és miért nem szóltál?
Ő kicsoda?

Dr. Carter vagy, mimikszakértő. Feltaláltál egy eszközt, amelynek segítségével naponta információt nyersz a földönkívüliekről egy szó formájában. Ezt a szót minden este ht-mailben fogod tőlem megkapni. Az emberiség oldalán harcolsz, akkor nyersz, ha minden földönkívüli elpusztul.

Eddig ezeket kaptam: screw, jelenések, 22:13, együtt

A harmadik infóból tudom, hogy Nemethz mimik, neki volt egyedül hozzászólása ebben az időpontban. Feltéve ha nem működik hibásan a szerkezet... A többi számomra talány. A ma esti azért világos.  ^^

0

40

hbj964 wrote:

Logikailag valóban ezt kellene tenni, de egyikünk szereplevelében sincs, hogy megtehetjük. Az enyémben biztosan nincs, rejtjelezve sem. Nem kapunk utólag JV-megrovást, ha megtesszük?

Írt nekem tomigera, hogy megkeresnek, minden rendben.
Közben felkeresett Cage és Rita, mostantól a fórumon kívül is beszélhetsz velük.
Fel fognak keresni.

0

41

hbj964 wrote:

"Volfartr Dr. Carter, az emberiség oldalán harcol.
Mivel Ritát is ismered, ő bejárást biztosít volfartrhoz, így vele is kommunikálhattok mostmár."

0

42

volfartr wrote:

Eddig ezeket kaptam: screw, jelenések, 22:13, együtt

A harmadik infóból tudom, hogy Nemethz mimik, neki volt egyedül hozzászólása ebben az időpontban. Feltéve ha nem működik hibásan a szerkezet... A többi számomra talány. A ma esti azért világos.

Jézus.. ezek nekem semmit se mondanak... A ma esti volt az együtt? Nekem az se sokat mond. Plusz abban sem vagyok biztos, hogy Nemethz mimik lenne. Takedát claimel és a riportban is szerepelt most Takeda. Az meg nem túl biztos infó, hogy csak ő irt 22:1-kor. Mármint ebből nem feltétlen azt szűrném le, hogy a 22:13 azt jelenti, hogy ő mimik

0

43

Fogalmam sincs, hogy a többiek milyen csillagállásokról beszélgetnek. Nem lehet, hogy a jelenések és a 22:13 a csillagokra vonatkozik?:/

0

44

screw, jelenések, 22:13, együtt

mi a francok ezek? basszus nem vagyunk sokkal előrébb továbbra sem.. nem hinném, hogy egyszer majd egy szöveget fog kiadni.

0

45

blu wrote:

Jézus.. ezek nekem semmit se mondanak... A ma esti volt az együtt? Nekem az se sokat mond. Plusz abban sem vagyok biztos, hogy Nemethz mimik lenne. Takedát claimel és a riportban is szerepelt most Takeda. Az meg nem túl biztos infó, hogy csak ő irt 22:1-kor. Mármint ebből nem feltétlen azt szűrném le, hogy a 22:13 azt jelenti, hogy ő mimik

1. ma6ma alias Ford, J-Squad
2. qwerazdy alias Brigham
3. pp1986 (alias Iris)
4. volfartr alias Dr. Carter
5. blu50_ alias Cage
6. SL-RITTI alias Farell főtörzsőrmester
7. k-atti- (alias Skinner)
8. Karelowsky (őt is inkább embernek nézem mostmár)
9. 13_Pac_Tivald_ex_OS (alias Nance - ebben szinte biztos vagyok)
10. Nemethz - mimik?
11. jojoka (alias Cruel)
12. Crea_ alias Rita Vrataski, Verdun angyala
13. D-Bergkampf (alias Takeda)
14. -Netuddki- alias Griff

talán ez, ezt még te írtad, kicsit kiegészítettem

Berg claimelt Takedát, nem Nemethz.
És akkor idéznék a Bibliából:
Jelenések 22:13 Én vagyok az Alfa és az Ómega, az első és az utolsó, a kezdet és a vég".

Így most már csak a screw-t és az együtt részt nem tudom hova tenni, a másik kettő legalább kapcsolódik, de teljesen vakvágányra dobott..

Last edited by volfartr (2018-11-20 00:23:00)

0

46

Most belenézek a filmbe, hogy ott mi volt 22perc 13 másodpercél

0

47

Berg claimelt Takedát, nem Nemethz.
És akkor idéznék a Bibliából:
Jelenések 22:13 Én vagyok az Alfa és az Ómega, az első és az utolsó, a kezdet és a vég".

Így most már csak a screw-t és az együtt részt nem tudom hova tenni, a másik kettő legalább kapcsolódik, de teljesen vakvágányra dobott..
(Today 22:23:00)

ú de jó vagy! eszembe nem jutott volna

0

48

1. ma6ma - Ford
2. qwerazdy - Brigham
3. pp1986 - Iris
4. volfartr - Dr. Carter
5. blu50_ - Cage
6. SL-RITTI - Farell főtörzsőrmester

7. k-atti- (alias Skinner)
8. Karelowsky - Kuntz
9. 13_Pac_Tivald_ex_OS (alias Nance - ebben szinte biztos vagyok)
10. Nemethz - mimik?
11. jojoka - Cruel
12. Crea_ - Rita Vrataski, Verdun angyala

13. D-Bergkampf - Takeda
14. -Netuddki- - Griff

Na a félkövér és zöld illetőkről 99%-ra tudhatjuk, hogy kicsodák.

katti és Pác is valószinűleg azok, akiknek gondoljuk őket. Egyedül Nemethz-ről nem tudunk nagyjából semmit. Szerintem kérjük meg, hogy claimeljen, aztán a biztonság kedvéért lenyomozom. Kiszavazni meg katti és Pác közül kellene valakit, hogy az ő kilétük is bebizonyosodjon.

Nem tartom teljesen kizártnak azt sem, hogy mindenki ember és, hogy az alpha és az omega egyetlen egy személy, sőt lehet, hogy az tényleg csak egy automatizmus, akinek a szerepe nem lett kiosztva, csak rá kell jönnünk, hogy hogyan öljük meg.

a bibliai idézet is azt sugallja, hogy az alpha és az omega az egyszemélyben valaki.

0

49

Ó baszki. Nemethz lesz Kimmel.

0

50

Nem akarom elkapkodni, de lehet, hogy gyorsabban haladnánk, ha teritenénk mindenünket és mindenki elmondana mindent amit tud. Mert nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy mindenki ember és együtt kellene rájönnünk, hogy mit is csináljunk.

0

51

blu wrote:

Ó baszki. Nemethz lesz Kimmel.

Ez szinte csak akkor nem igy van, ha katti az igazi Kimmel, de vmiért Skinnert claimel. De nem hinném, hogy erről lenne szó.

0

52

az "együtt" kulcsszó is lehet, hogy arra utal, hogy csak együtt tudjuk legyőzni a mimikeket nem?

0

53

blu wrote:

Ez szinte csak akkor nem igy van, ha katti az igazi Kimmel, de vmiért Skinnert claimel. De nem hinném, hogy erről lenne szó.

Az lenne még valami..
De ha tényleg nincs maffia, akkor hogyan veszíthetünk? Addig menne így, amíg végül mi nyernénk úgyis.

0

54

bár a szerepleveled azt mondja, hogy a kulcsszavakat a földönkivüliekről kapod. ennek ellenére egyre inkább ugy gondolom, hogy a kulcsszavak arra utalnak, hogy hogyan tudjuk legyőzni őket.

szóval, a jelenések és a 22:13 elárulta nekünk, hogy az alpha és az omega az egy valaki (vagy valami, ami lehet, hogy nincs is kiosztva szerepként, bár ezt nem igazán tudom elképzelni, mert akkor senki se maffiózó...).

és akkor a screw és az együtt:

a screw ugyebár azt jelenti, csavar. Tehát talán ez azt üzeni nekünk, hogy a csavar a játékban az, hogy mind együtt vagyunk és együtt kell rájöjjünk, hogy hol vannak a migirik?

0

55

volfartr wrote:

Az lenne még valami..
De ha tényleg nincs maffia, akkor hogyan veszíthetünk? Addig menne így, amíg végül mi nyernénk úgyis.

Ha megnézed, a riport asszem minden nap egyre tovább halad a sztoriban, tök függetlenül attól, hogy mi mit csinálunk. Már kezdődnek a látomásaim. Lehet, hogy úgy folytatódik a sztori, hogy holnap vagy holnap után balesetet szenvedek és ha másnap nem tudjuk megoldani a rejtvényt, akkor veszitunk, mivel nem fog ujrakezdődni a nap.
Szóval lehet, hogy minél tovább húzzuk az időt és nem jövünk rá, hogy mind együtt vagyunk, annál nagyobb a veszélye, hogy nem lépünk tovább időben és kikapunk.

0

56

Na jó ezt már nagyon túlcsavarom szerintem, de ha kiragadok részleteket a játék szabályzatának 1. pontjából:

"A játék célja minden egyes résztvevő szórakozása ... Személyes meggyőződésem, hogy a félreértések legjobb kezelési módja a kommunikáció, ... ne féljünk ezeket is gyakorolni."

:D:D

0

57

blu wrote:

és akkor a screw és az együtt:

a screw ugyebár azt jelenti, csavar. Tehát talán ez azt üzeni nekünk, hogy a csavar a játékban az, hogy mind együtt vagyunk és együtt kell rájöjjünk, hogy hol vannak a migirik?

Azért ezt a csavart én nem így fordítanám helyesen.. :D inkább plot twist. Vagy hogy screw over és tomigera átvert a palánkon.
De lehet ez túl egyértelmű és mégis így van, nem tudom.

0

58

Közben már a többiek is rájöttek a turpisságra, ugyh sztem nyugodtan előállhatunk azzal amink van

0

59

Adjatok megerősítést, hogy szerintetek se nagy hülyeség megosztani a többiekkel amit tudunk és akkor én elkezdek teríteni a fórumon

0

60

Szóval sztem az, hogy tomigera azt üzente volfnak, hogy " Én vagyok az Alfa és az Ómega, az első és az utolsó, a kezdet és a vég" eléggé egyértelmű információ :D

Már csak arra kellene közösen mindenkivel együtt rájöjjünk, hogy mit is kéne csinálnunk.

0

You are here » The Edge of Tomorrow » Test forum » Test topic