The Edge of Tomorrow

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » The Edge of Tomorrow » Test forum » Test topic

Test topic

Posts 1 to 30 of 66

1

Thank you for choosing our service!

0

2

Jó reggelt!

0

3

Na üdvözlet.

Kezdeném a szl-em bemásolásával:

William Cage őrnagy (közlegény), az UDF szóvívője vagy. Keresed Rita Vrataskit, Verdun angyalát. A győzelem nélküle és nélküled gyakorlatilag lehetetlen. Minden éjjel küldhetsz egy nevet, akit lenyomozol. A küldés többfunkciós, pl. ha Ritát küldöd, onnantól kezdve fórumon kívül is kommunikálhattok. Talán nem kell mondanom, de a győzelem kulcsa a te kezedben van. Vigyázz, ha kiszavaznak, elveszíted a cuccot, ezt bármi áron kerüld el (az első napi ajándékszavazást leszámítva). Az emberiség oldalán harcolsz, akkor nyersz, ha minden földönkívüli elpusztul.

Tehát tudok nyomozni, ami többfunkciós. Ez nem tudom mit jelent pontosan. Gondolom valami történik, ha ufót nyomozok.

Plusz van vmi "cuccom", amiről nem tudjuk pontosan, hogy micsoda. Lehet, hogy a véremre gondol a költő. Szóval lehetséges, hogy ha a nappali szavazáson rám jön a legtöbb voks, akkor nem simán lelőnek, hanem balesetet szenvedek és elvérzek. Úgyhogy ezt marhára el kéne kerülni.

Kíváncsi lennék, hogy a te szerepleveledben mi van.

Ja és még az jutott eszembe, hogy mivel a te kiléted már fel lett fedve, te simán közzétehetnéd a nyomozásaim eredményét. Valószínűleg nem kéne megmondani az illetők pontos kilétét (feltéve, ha emberről van szó) , csak azt, hogy ember.

Nyomozások:

- qwerazdy nem más, mint Brigham tábornok. Az emberiség oldalán harcol, akkor nyer, ha minden földönkívüli elpusztul.
- ma6ma: Ő Ford, J-squados. Az emberiség oldalán harcol, akkor nyer, ha minden földönkívüli elpusztul.

0

4

Az én szereplevelem:

Rita Vrataski, Verdun angyala vagy. Cage keres téged, ha megtalál, onnantól kezdve a fórumon kívül is kommunikálhattok. A győzelem nélküle és nélküled gyakorlatilag lehetetlen.
Az emberiség oldalán harcolsz, akkor nyersz, ha minden földönkívüli elpusztul.

0

5

Szia!

Eszerint elég csak annyit írnom, hogy
nekem egyelőre csak az világos, hogy qwerazdy, SL-Ritti és ma6ma biztosan ember ?

Rittiről a 437-es Tomigera-hsz tette ezt közzé. Ő Farell főtörzsőrmester.

0

6

csak ő róla tudjuk a riportból biztosan, hogy ember?

amúgy sztem nyugodtan beírhatód fórumra, hogy kapcsolatban állsz Cage-dzsel, és a nyomozásai eredményeként qwerazdy és ma6ma emberek.

de basszus a szerepleveled egy nulla. azt hittem lesz benne vmi használható infó. kell, h legyen vmi speced vagy vmi.

a győzelem kettőnk nélkül lehetetlen. én gondolom azért kellek, hogy újrainduljanak a napok, meg valószínűleg vhogy meg kell szereznünk a transzpondert ami majd gondolom nagy segítség lesz a győzelemhez. de neked mi a franc a szereped az egészben? arra tudok gondolni, hogy te kéne legyél az összekötő köztem és Carter közt, és akkor tőle megszerezzük a transzpondert. bár a filmben Brighamtől szerezzük meg, de igazából egyikőjüktől se tudom, hogy ezt hogyan tudnánk megvalósítani.

0

7

Mivel ma 70 kilométerre vagyok a leendő második feleségemtől, így van időm újra átolvasni az összes hsz-t, mert tuti, hogy többről is kiderül, hogy kicsoda valóban.

Az nekem is homály, miért kaptam ilyen mezei szereplevelet. Az jó lenne, ha sikerülne lenyomoznod, ki Carter.

0

8

Nekem amúgy volf, Berg és Netuddki a gyanúsak, hogy ufók lehetnek.

0

9

Ja és Karelről se tudom mit gondoljak, plusz Nemethz is esélyes.

0

10

Sőt, akár kérhetnéd Cartert, h jelezzen vmit. De ha meg is találjuk, akkor se tudom, hogy mi a francot fogunk kezdeni vele. Lehet, hogy őt is le kell nyomozzam és akkor megnyílik majd a lehetőség, hogy elküldje a transzpondert vagy csatlakozzon hozzánk ide a fórumra, vagy ilyesmi.

0

11

Most egyénenként olvasom a hozzászólásokat, hátha kiderül valami.

0

12

Cartert nem igen claimelte senki.

0

13

Igen, az érdekes is lenne, ha megtenné.

0

14

Most nézem, hogy a 2.hsz-ben tomigera már be is írta azokat, akiknek fixen tudjuk a kilétét:

1. ma6ma alias Ford, J-Squad
2. qwerazdy
3. pp1986
4. volfartr
5. blu50_
6. SL-RITTI alias Farell főtörzsőrmester
7. k-atti-
8. Karelowsky
9. 13_Pac_Tivald_ex_OS
10. Nemethz
11. jojoka
12. Crea_ alias Rita Vrataski, Verdun angyala
13. D-Bergkampf
14. -Netuddki-

0

15

Ezt kiegészíteném akkor az általam fixnek, vagy valószínűnek tartott szerepekkel:

2. qwerazdy alias Brigham

3. pp1986 (alias Iris)
4. volfartr
5. blu50_ alias Cage

7. k-atti- (alias Skinner)
8. Karelowsky
9. 13_Pac_Tivald_ex_OS
10. Nemethz
11. jojoka (alias Cruel)
13. D-Bergkampf (alias Takeda)
14. -Netuddki-

0

16

Nance-t lenne még jó tudni, hogy kicsoda.

Egyébként nincs jobb ötletem, mint a listán sorban lenyomozni azokat, akik nem claimeltek semmit és nem is sejtjük róluk, hogy mifélék. Aztán egyszer csak beletalálunk Carterba vagy egy migránsba.

Ha van jobb ötleted, akkor mondd! Ma volfot tervezem lenyomozni.

0

17

Sőt, egyre inkább az a megérzésem, hogy egyedül úgy tudunk elbukni, ha a város engem szavaz ki, mert akkor szerintem nem lelőnek, hanem balesetben elvérzek. Mondjuk lehet, hogy akkor is, ha az Alpha engem támad be, de ez úgysem rajtunk múlik.

Igazából te kell, hogy legyél a szőcsövem a többiek felé. Egészen addig amíg nem engem szavaznak ki,és a mimikek sem engem céloznak elsődlegesen, addig nyert ügyünk van. Annyi a dolgunk, hogy te szinte kerek perec elmondhatod a többieknek, hogy rádtalált Cage. Meg kell nekik mondanod, hogy mindenki arra szavazzon, akire te. Mondjuk Karelra. És így a szavazást is nyomozásként tudjuk használni. Plusz akik WC-be zárnak, azokat is utasíthatod, hogy mondjuk Pácot zárják be. Én meg este lenyomozom volfot. Így egy nap alatt 3 embert le tudunk nyomozni.

Ha mind a hárman emberek, akkor meg is van Carter is és az ufók is. Legalábbis valószínűleg.

Szóval egész egyszerűen neked kell nyíltan irányítanod a többieket, és az én nyomozásaimat is meg kell osztanod velük.

Viszont most jut eszembe, hogy asszem Skinner volt aki egyedül tudott bevédeni vkit? Mert akkor arra is figyelnünk kell, hogy engem se csukjon be senki a WC-be és ne csesződjön velem senki. Lehetőleg feltűnésmentesen. Holnap-holnaputánra már úgyis egyértelmű lesz, hogy én vagyok Cage.

0

18

314-es hsz alapján Pác lehet Nance.

0

19

307-es alapján Karel se tűnik túl ufónak

0

20

Frissítek a táblázaton:

2. qwerazdy alias Brigham
3. pp1986 (alias Iris)

4. volfartr
5. blu50_ alias Cage

7. k-atti- (alias Skinner)
8. Karelowsky (őt is inkább embernek nézem mostmár)
9. 13_Pac_Tivald_ex_OS (alias Nance - ebben szinte biztos vagyok)
10. Nemethz
11. jojoka (alias Cruel)
13. D-Bergkampf (alias Takeda)
14. -Netuddki-

Szóval én azt mondom, hogy ma este lenyomozom volfot, te meg utasítsd a többieket és indíts csordát Nemethz-re. A WC-seket meg utasítsd, hogy zárják be Netuddkit.

0

21

hbj964 wrote:

Igen, az érdekes is lenne, ha megtenné.

Igazából mindenki claimelhetne nyugodtan, egyedül annyi lenne belőle a probléma, hogy akkor a mimikek megtudnák, hogy én vagyok Cage. Szóval a claimelést meg kéne kérned mindenkitől, hogy fejezzék be és hagyják hogy irányítsuk a játékot és kövessék az utasításaid.

0

22

A gond csak az, hogy a vécékulcs tulajdonosainak nem parancsolok.

0

23

Hülye vagyok. Kimmel a WC-be zárós, de attól még nem fedi fel a kilétét annak, akit bezár.. És a Ford Nance páros sem fedi fel a kilétét annak, akit bevédenek. De egy kicsit már bele is zavarodtam a dolgokba.

Lényeg az, hogy így viszont azzal nem vagyunk előrébb, ha ismeretleneket zárnak be, meg védenek meg.

Úgyhogy végig kell majd nyomoznom a maradék 3 embert. Ezért az új tervem az, hogy továbbra is volfot nyomozok, továbbra is szavazzuk ki Nemethz-t és Kimmel-t kérd meg, hogy zárja be Netuddkit.

Az egyetlen kérdés, hogy Ford és Nance kit védjen be? Az lenne a legjobb, ha engem védenének, de az marha feltűnő lenne. Úgyhogy szerintem az lenne a legokosabb, ha továbbra is téged védenének. Erre kerek-perec utasítanod kéne őket, mert nem úgy nézem, hogy vették az adást. Főleg, hogy most új terv van.

De mondd, ha van jobb ötleted

0

24

hbj964 wrote:

A gond csak az, hogy a vécékulcs tulajdonosainak nem parancsolok.

Az Kimmel, mostmár rájöttem, visszaolvastam. Neki csak annyit írj a fórumra, hogy "Kimmel zárja be Netuddkit"

Meg amúgy közzétehetnéd azt az infót is, hogy qwerazdy és ma6ma emberek. Csak hogy ezen ne kattogjanak tovább.

0

25

Jelenleg mindenkinek te parancsolsz. Aki nem hajlandó követni az utasításaidat az vagy áruló, vagy nem figyel, vagy hülye.

0

26

Esetleg ezt a táblát is közzétehetnéd ilyen formában, csak hogy mindenkinek átláthatóbb legyen, hogy mi a szitu:

1. ma6ma - ember
2. qwerazdy - ember
3. pp1986 - ember

4. volfartr
5. blu50_
6. SL-RITTI - ember
7. k-atti- - valószínűleg ember (Skinner?)
8. Karelowsky - valószínűleg ember
9. 13_Pac_Tivald_ex_OS - valószínűleg ember (Nance?)

10. Nemethz
11. jojoka - valószínűleg ember
12. Crea_ - ember
13. D-Bergkampf - talán ember
14. -Netuddki-

0

27

Azzal tudnánk még rohadtul ráfázni(de akkor kurvajól játszanak), hogyha qwerazdy ufó és pont aznap este változott át Brighammé mikor nyomoztam és pp szépen falaz neki az Iris claimmel.

De ezt akkor annyira jól csinálták, hogy ezzel egyelőre nem akarok számolni.

0

28

Mostanra Netuddkit is leginkább J squadosnak gondolom. Max Carter lehet... De inkább J squados. Mindegy, szerintem maradhat az eddigi terv

0

29

Nemethz is egyre tisztábbnak tűnik.... Valamit viszont mostmár tényleg meg kéne ossz a néppel. Volfot 100%, hogy lenyomozom. Nagyon lapit.

Viszont akkor nálam sorrendben a gyanúlista:

1. jojo, Berg, Karel
2. Pác, katti
3. és végül, amitől félek, hogy mesterien átvernek mindenkit ; ma6ma és pp

Igazából rádbizom, hogy kire szavazzunk, de ki kéne tálalnod bizonyos infókat a fórumon

0

30

Az a Cage & Rita párbeszéd kihagyhatatlan labda volt.

0

You are here » The Edge of Tomorrow » Test forum » Test topic